Vaulali leirsted
 

Vaulali Leirsted:

Tjøstheimveien 571, 4120 Tau, Telefon: 99315458.

 Normisjon Region Rogaland                   Acta barn og unge i Normisjon

Vaulali på Facebook: https://www.facebook.com/Vaulalileirsted/?fref=ts

 

 

Ansvarlig redaktør: Espen Klingsheim


 

Leir i 2021?


Velkommen til Vaulali!

Våre "faste" gjester vet at man må bestille i god tid, gjerne ett år i forveien.

Vi får telefoner og epost nå i første kvartal som spør om ledige helger til sommeren.
Men helger i 2020 ble stort sett bestilt i løpet av våren 2019.

Nå har vi begynt å fylle inn i 2021 kalenderen. Forutenom Juni og Juli, så er det ledige helger gjennom hele året. Og "førstemann til møllen"-prinsippet gjelder.

Ser din menighet, forening, klubb, skole eller klasse etter et overnattingsted med god plass i gode omgivelser? Vi har plass til 100 gjester på internatet (telt og campingvogn er også mulig).

Du sier kansje til deg selv:
-Er Vaulali et bra sted å være på leir?
Ja, 80-90% av våre gjester er gjengangere. Vi holder en høy standard og imøtekommer de flese ønsker til kjøkkenet og mat.

-Er det langt borte?
-Det tar 30 min fra Stavanger sentrum med bil eller buss. Adressen er Tjøstheimvegen 571, 4121 Tau. Vi ligger i Bjørhemsbygd i Strand kommune. 800m fra riksvei 13 mot Røldal

-Eg tenker små rom, feles bad og tripple køysenger når eg hører leirsted.
I følge booking.com får våre fasiliteter 8,9 av 10 stjerner, og alle rom har egne bad med dusj. De fleste rom har rammemadrasser. På hotells.com får Vaulali en score på 8,7 av 10, sammenlignet med hoteller. Så det er mer hotellstandard her, enn hyttestandard.


-Hva om det blir dårlig vær, eller vi vil komme på vinteren når det blir mørk tidlig?
Da trenger du ikke å gå ut, for hovedbygget med spise og møtesaler henger sammen med internatet.

-Og hvis det er godt vær? 
Du kan bade, spille sandvolley, forball, grille, gå tur, leke på lekeplassen eller spille bandy. Beliggenhet og uteområdet (location) får 9,4 av 10 stjerner på booking.com.

-Hva er prisene?
Det koster kr 715 pr. voksen pr døgn, og det blir kr 1430,- for en helg med full pensjon. Da er mat og overnatting inkludert. Vi lager mat og serverer, meny får dere bestemme selv. Prisene for ungdomskoleelever er kr 520,- pr døgn og barn over 4 år koster kr 385,- pr døgn. Barn under 4 år er gratis.
Skoler som kommer i uken (tirs-tors) får 10% avslag.
Normisjon foreninger og grupper får 1 gratis leder pr 10 deltaker.

-Kan vi leie lokalene og lage mat selv?
Nei, vi har gått bort fra det i høysessongen. Vi ønsker å ha egne folk på kjøkken og vaktmester på stedet for å holde en høy standard og overholde regler for internkontroll, matsikkerhet og tilsyn. Vi kan mye lettere være til hjelp for våre gjester om vi er på stedet, enn om dere må ringe vaktmester hver gang det er spørsmål.

-Er det langt til preikestolen?
Det tar en halv time å kjøre til parkeringsplassen, deretter bruker du mellom 3 og 4 timer tur-retur. Det går ann å smøre matpakke under frokosten hos oss.

-Hvordan bestiller vi?
Ring bestyrer på tlf. 99315458, eller sendt epost til post@vaulali.com
Vi må ta forbehold om at datoer kan bli bestilt, og vi kan ikke holde av en helg i det uendelige, men vi kan notere oss interessen og gi leir-komiteen noen uker til å bestemme seg. Når du reserverer vil du få oversendt en leieavtale, og signert leieavtale teller som reservasjon. (Brevpost er mulig, men scan/foto av avtale på mail er lettest)

Velkommen til Vaulali leirsted, hilsen Espen Klingsheim; Bestyrer.


Vaulali sett fra Almåsen. Midt i bildet kan du se Vaula bro, som ligger 200m fra leirstedet. (Almåsen 404 moh. er en kort gåtur fra leirstedet)Bjørheimsbygda sett fra Reinaknuten. Man ser Vaula bro midt i bildet, og Stavanger i det fjerne. (Reinaknuten 787 moh. er en tur på ca 3 timer tur/retur, samt 10 min med bil til parkerinsplassen) 
 


Vaula bro sett fra Spisesalen.Vi har god parkering til biler og Busser.Vi har en stor møtesal med plass til 100 seter, 150 om vi åpner veggen mellom salene.
Vi har topp moderne AV utstyr montet i taket. Projektor og høyttalere med trådløs mikrofon (Dette er et litt eldre bilde, og vi har oppgradert projektoren siden da)Del Twitter Del på Twitter

Nyheter:

 

Leir i 2021?

Bestilli god tid.
 
 

Nytt år, nye gjester

 
 

Nyttårshilsen!

Hilsen fra styreformann til Vaulalivenner.
 
 

Julebord og selskaper 2019

Priser og datoer
 
 

Vaulalidagen 2019

Gudstjeneste, middag og innsamling!
 
 

Rapport fra driften, høst og vinter 2018

Kort og greit om hva som foregikk
 
 

Nesten full kalender i 2019

Fortvil ikke, det er noen ledige datoer.
 
 
Annonse: