Vaulali leirsted
 

Vaulali Leirsted:

Tjøstheimveien 571, 4120 Tau, Telefon: 99315458.

 Normisjon Region Rogaland                   Acta barn og unge i Normisjon

Vaulali på Facebook: https://www.facebook.com/Vaulalileirsted/?fref=ts

 

 

Ansvarlig redaktør: Espen Klingsheim


 

Klatrestativ


Hektiske byggedager i mai!
Jostein Soppeland begynte 2. mai å grave hull på lekeplassen. Godt hjulpet av Svein Dahle som kjørte bort massen med traktor. 

Dagen etterpå, den 3.mai fortsatte han. Det var en del store steiner, og med hjelp fra Børge Berge som håndmann fikk de gravd opp eller flyttet på de største steinene. Enkelte var for store til å løftes ut av hullet.


Planen var å ha hullene klare til mandag 7.mai, da kom dugnadsgjengen som skulle bygge forskaling og hjelpe til med støpingen. Tor Soppeland hadde ikke bare bestilt betongbil, men hadde med materialer og verktøy til støpingen. Jakob Langvik kom med verktøyvognen sin. Reidar Haukalid, Petter Simonsen, Karl Larsen og Kadzem Hiwa bygget og bar.
Dagen etterpå, den 8.mai skulle forskaling rives og resultatet inspiseres. Bestyrer Espen demonterte forskalingen på formiddagen, og Jostein bemannet gravemaskinen igjen på ettermiddagen.
 
Den 11.mai så det slik ut, klar til grus. På grunn av helling i og krav om hvor tykt grusen skulle ligge, så ble det gravd litt ned og formet en grop der bare toppen av de støpte fundamenten var synlige.Den 15.mai var grusen på plass. Jostein hadde spredt det utover dagen før, og i dag skulle tårnet reises og barduneres. Børge og Espen var håndmenn og Jostein kjørte maskinen. Litt justering av grusen måtte til i dag også.


 Der var tårnet oppe! Jostein tester at det hele virker som det skal.Tårnet var sponset av Actas leirklubb. Medlemskontigenten og støttemidlene fra leirklubben brukes til å utbedre leirstedene. Det har blitt en del dugnadstimer som du kan se fra bildeserien. Vi vil takke alle som var med å støttet oss. Økonomisk, på dugnad og i bønn for Vaulali og aktiviteten her.

Det er også satt opp en slakkline til å balansere på. Dette ble satt opp samtidig siden vi hadde gravemaskin og betong på plass.

 

 Del Twitter Del på Twitter

Nyheter:

 

Ledig i 2019

Oppdatering
 
 

Rapport fra driften, høst og vinter 2018

Kort og greit om hva som foregikk
 
 

Nesten full kalender i 2019

Fortvil ikke, det er noen ledige datoer.
 
 

Nyttårshilsen.

Hilsen til alle Vaulalivenner!
 
 

Sommerferie

Vaulali Leirsted har sommerferie 1/7-15/8
 
 

Klatrestativ

Hva er 4 meter høyt og grønt på Vaulali?
 
 

Ledige helger og datoer i 2018

Oversikt over ledige helger (pr.18/5)
 
 
Annonse: