Vaulali leirsted
 

Vaulali Leirsted:

Tjøstheimveien 571, 4120 Tau, Telefon: 99315458.

 Normisjon Region Rogaland                   Acta barn og unge i Normisjon

Vaulali på Facebook: https://www.facebook.com/Vaulalileirsted/?fref=ts

 

 

Ansvarlig redaktør: Espen Klingsheim


 

Noe nytt siden sist.


Det er februar og rolig på leirstedet. Som vanlig har vi tatt de årlige sjekkene og godkjenningene av brannslukkersystemet og ventilasjon. Vaulali leirsted er fortsatt utleid til Strand kommune som beredskapsinternat i forbindelse med pandemien. Avtalen løper ut april 2021, så får vi se om samarbeidet må forlenges, eller om det blir sommerleirer.

Sommeren, og litt på høsten er reservert til leirer og selskaper. Alt med forbehold om at det er mulig å gjøre og at leirstedet er ledig. Å planlegge langt fram i tid under en pandemi, er som å spille kanonball med bind for øynene; Det er ikke lett.

Vaulali leirsted har fortsatt en avtale med Lilland hotell på Tau. Det betyr turisthostell på Vaulali denne sommeren, om det lar seg gjennomføre.

Vaulalibasaren vi planla i april er utsatt inntil videre. Det vil komme informasjon her på hjemmesiden når ny dato er satt. Såpass mange av Vaulalivennene er i rissikogruppen at hverken basarkomite eller styret ønsker å teste grensene.

Torunn har laget en aktivitetsløype på Vaulali. Den begynner med hovedinngangen og går rundt ute, den er åpen hele døgnet og gratis. Ta med niste og varme klær.

Som vist på bildene er det snø på plassen. Snøfresen har fått kjøre noen turer.
Uansett er det ikke ofte lekeplassen og skogen er snødekket, så det er et syn det også.De som følger med har sett at Vaulali søker etter ny kjøkkenleder. Sveinung sa opp sin stilling i desember, og vi ønsker han lykke til i ny jobb hos Comrod på Tau. Kontoret er bemannet et par dager i uken, så det kan ta litt lengre enn normalt å få svar på epost og telefon. 

Arbeidet til Normisjon i regionen, i Norge og i verden går ikke sin vanlige gang heller, men det er fortsatt mange som jobber for å gi Jesus Kristus til nye generasjoner og folkeslag.

Hilsen Bestyrer EspenDel Twitter Del på Twitter

Nyheter:

 

Noe nytt siden sist.

Hva skjer på Vaulali nå?
 
 

Vi søker etter KJØKKENLEDER!

som vil være med å lage god mat og gode møtepunkt for alle generasjoner.
 
 

Leir i 2021?

Bestilli god tid.
 
 

Nytt år, nye gjester

 
 

Nyttårshilsen!

Hilsen fra styreformann til Vaulalivenner.
 
 

Julebord og selskaper 2019

Priser og datoer
 
 

Vaulalidagen 2019

Gudstjeneste, middag og innsamling!
 
 
Annonse: